Rabobank Clubkas Actie

Rabobank De Kempen vindt de leefbaarheid in haar werkgebied belangrijk en laat daarom stichtingen & verenigingen meedelen in haar winst. Als lid van Rabobank De Kempen mag u elk jaar meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat. Op die manier verdelen ze in 2016 € 220.000 onder de inschrijvers. Daarvan gaat € 9.000 naar 9 KempenKanjers.

Maandag 23 mei 2016 hield Rabobank De Kempen een bijeenkomst in De Hofnar in Valkenswaard om de uitslagen van de Clubkascampagne en Kempenkanjer bekend te maken.

Voor de clubkascampagne was € 211.000 beschikbaar, te verdelen onder de ruim 700 deelnemende verenigingen & stichtingen naar rato van de ontvangen stemmen.

Daarnaast had de Kempenkanjer een prijzenpot van € 9.000, onderverdeeld in zes prijzen van € 250 en drie hoofdprijzen van € 2.500. Elk van de 26 inzendingen omschreef een activiteit die sociale samenhang bevorderde, veel samenwerking inhield en minstens 1000 mensen op de been bracht. Wij hebben onze ‘bordjes’-actie bij Albert-Heijn ingezonden. En met succes, want we hoorden tot de negen prijswinnaars. Vijf van die negen prijzen (waaronder twee hoofdprijzen) vielen in Valkenswaard, de andere vier in Hapert.

Tijdens de spannende onthulling in de Hofnar bleek dat we een van de prijzen van € 250 gewonnen hadden.

Okee, het is dan geen € 2.500,- maar in tegenstelling tot de 17 niet-prijswinnaars ontvangen we toch een mooi extra bedrag voor de bijen.

 

Graag bedanken we alle leden van de Rabobank die dit jaar op Stichting B-Tween hebben gestemd.

13