Periodieke sponsoring

Stichting B-Tween wil ook particulieren de mogelijkheid bieden om (lokale) imkers te sponsoren met 1/10 deel of meerde delen van een bijenkast.

Een particulier kan sponsor worden van 1/10 of meerdere delen van een bijenvolk. De particulier toont hiermee verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de natuurlijke leefomgeving en levert een bijdrage aan het herstel van de bijenpopulatie in de eigen omgeving.

Stichting B-Tween zal als tussenpersoon fungeren tussen imkers en particulieren. Een particulier kan stichting B-Tween sponsoren voor een periode van 3 jaar. Voor 1/10 deel betaald een particulier 3 jaar lang €35,- per jaar. Het totale bedrag is €105,- .

De Stichting zorgt voor een bijenkast, bijenvolk en overige benodigdheden. Het bijenvolk zal dan worden ondergebracht bij 1 van de aangesloten vrijwilligers(imkers). Deze imker zal dan het beheer en onderhoud op zich nemen voor een periode van drie jaar. Na deze 3 jaar zal de vrijwilliger eigenaar worden van de kast en het bijenvolk. Dit als dank voor zijn/haar inzet.

Voordelen voor een particulier

  • gedeeltelijk eigen bijenkast met daarop vermelding van naam
  • de stichting biedt hiermee particulieren de mogelijkheid om op een professionele verantwoorde directe wijze het behoud van de bijen te steunen
  • als tegenprestatie ontvangt de particulier 3 honingpotjes van 250gr. per jaar
  • de particulier krijgt een vermelding op de website van B-Tween

Interesse? Vul dan dit formulier in !