Periodieke sponsoring (hele kast)

Bedrijven kunnen (lokale) imkers sponsoren met een halve bijenkast. Stichting B-Tween biedt hiermee bedrijven de mogelijkheid om op een professionele verantwoorde directe wijze het behoud van de bijen te steunen.

Het bedrijf wordt sponsor van een of meerdere bijenvolken. Het bedrijf toont hiermee verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de natuurlijke leefomgeving en levert een bijdrage aan het herstel van de bijenpopulatie in de eigen omgeving.

Stichting B-Tween zal als tussenpersoon fungeren tussen vrijwilligers (imkers) en bedrijven. Een bedrijf kan stichting B-Tween sponsoren voor een periode van 3 jaar. Het eerste jaar betaald het bedrijf € 500,- en het tweede en derde jaar €250,-. Het totale bedrag is €1000,- .

De Stichting zorgt voor een bijenkast, bijenvolk en overige benodigdheden. Het bijenvolk wordt ondergebracht bij 1 van de aangesloten vrijwilligers. De vrijwilliger zal dan het beheer en onderhoud op zich nemen voor een periode van drie jaar. Na deze 3 jaar zal de vrijwilliger eigenaar worden van de kast en het bijenvolk. Dit als dank voor zijn/haar inzet.

Voordelen voor het bedrijf

  • eigen bijenkast met logo en bedrijfsnaam van het bedrijf
  • het bedrijf is sponsor en toont daarmee maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor een natuurlijk leefomgeving
  • als tegenprestatie ontvangt het bedrijf jaarlijks 25 gepersonaliseerde potjes honing 250gr.
  • een 4-tal medewerkers van het bedrijf mogen op afspraak een bezoek brengen aan de bijenstand. Kleding wordt door ons verzorgd
  • het bedrijf ontvangt een certificaat (ingelijst) en een vermelding op de website van B-Tween
  • publicatie artikel/advertentie met bedrijfsnaam in lokale krant

Interesse? Vul dan dit formulier in !